#boboiboytanah

Photos + Videos + Location + Profile + Media

Collab dgn @leafice__ . . #boboiboy #boboiboygalaxy #boboiboythemovie #boboiboyhalilintar #boboiboyfanart #boboiboymovie #boboiboypetir #boboiboysolar #boboiboydaun #boboiboyapi #boboiboyair #boboiboyterbaik #boboiboycahaya #boboiboyangin #boboiboytaufan #boboiboyterbaik👍 #boboiboygempa #boboiboygempa #boboiboytanah #boboiboyblaze #boboiboythorn #terbaikkk #ccp #ccpedit #ccpeditor #boboiboyblaze #boboiboytanah #boboiboy #boboiboygalaxy #boboiboymovie #boboiboycahaya #ccp #boboiboytaufan #boboiboyapi #ccpeditor #boboiboyangin #boboiboyfanart #boboiboythemovie #boboiboyterbaik👍 #boboiboypetir #boboiboydaun #boboiboyair #ccpedit #boboiboyhalilintar #boboiboygempa #boboiboyterbaik #terbaikkk #boboiboysolar #boboiboythorn
. Episod 3 . Sya💓 . Ochobot : apa kau cakap!! Kuasa dia tu... kuasa power sphera ha aaaa!!! Bbb : eh, ochobot! Apehal kau ni! Ochobot!! Ochobot : aku tak tau knp!! AAAA!! Selamatkan aku boboiboy!!!! Bbb : Eeh! Apa aku kena buat ni, Ochobot : ada org nak culik aku boboiboy!! Tolong aku!! Bbb : ha? Kat mana? Ochobot : slamatkan aku boboiboy, itu!! Bbb: ha? Boboiboy petir!!! Mana dia? Ochobot pun mulai sadar Ochobot : boboiboy... org tadi tu siapa... Bbb : ha? Org? Mana ada Ochobot : ada boboiboy... aku takut... Bbb : hmmm, imajinasi kau kot? Ochobot : ntahlah, baik aku berehat je dulu Bbb : hmmm, yelah, selamat malam ochobot Ochobot : malam Ochobot pun berehat dgn keadaan ketakutan. . Keesokan hari, di saat pulang sekolah, boboiboy memberitahu apa yg berlaku tadi malam kpd kawannya. Yaya : hilangkan diri? Macam pernah dengarlah kuasa tu Ying : betul tu, aku macam pernah bacalh mengenai kuasa tu, tapi..., kat mana ye? Fang : mungkin ke kuasa tu dari ochobot sendiri? Bbb : is, mana mungkin, ochobot mana ada bagi kuasa dia kecuali kita je... habistu, kalau pun ochobot yg bagi, dia mesti cerita pada aku Gopal : dahlah tu, sementara budak zoya tu tak dtg tiba2×, jadi tak kita nanti malam k taman? Bbb : oklh, nanti jam 7 krg k rumah aku dulu ye Fang : ok Mereka semua pun pulang k rumah masing2×. Ditengah perjalanan pulang, tiba tiba! Yaya : iiis, dh tak sabar aku nanti malam ??? : korang yakin akan seronok sgt? Yaya : eh, siapa kau, ??? : kau tanya aku siapa? Yaya : tampak kan wujud kau! Aaarrggh! Yaya tiba tiba pingsan karana dia mendapat serangan tiba2×. ??? : hah, mudah, jangan main main dgn aku tau! . Next or stop? . Sorrylah sya💓 tak pandai nak buat adegan lebih. . #boboiboy #boboiboygalaxy #boboiboythemovie #boboiboyhalilintar #boboiboyfanart #boboiboymovie #boboiboypetir #boboiboysolar #boboiboydaun #boboiboyapi #boboiboyair #boboiboyterbaik #boboiboycahaya #boboiboyangin #boboiboytaufan #boboiboyterbaik👍 #boboiboygempa #boboiboygempa #boboiboytanah #boboiboyblaze #boboiboythorn #terbaikkk #yayaboboiboy #kaptenkaizo #yingboboiboy #fangboboiboy #cerbung #ochobotboboiboy #boboiboyblaze #boboiboytanah #fangboboiboy #boboiboy #yingboboiboy #boboiboygalaxy #boboiboymovie #boboiboycahaya #boboiboytaufan #boboiboyapi #boboiboyterbaik #boboiboyangin #boboiboyfanart #boboiboythemovie #boboiboyterbaik👍 #kaptenkaizo #boboiboypetir #boboiboydaun #boboiboyair #boboiboyhalilintar #cerbung #boboiboygempa #ochobotboboiboy #yayaboboiboy #terbaikkk #boboiboysolar #boboiboythorn
Daun lupa flush tandas Tanah:mah aihhh.... Bau apa yang sebusuk macam ni? *Mau muntah* ............ *Daun jalan lalu* ............. Tanah:ah Daun! Tunggu kejap! Daun:eh... Ade ape Tanah? Tanah:tadi kau guna tandas lupa nak flush lagi ye?💢 Daun:Um.....//// //// *Garuk belakang kepala* Tanah:dah berapa Kali kena cakap...lepas guna tandas, kena flush!! *Tarik telling Daun* Daun:Adoi sakit!! Tanah:eh budak ni!! Aku bukan puji kau lah! Kau nak segan buat apa! 😂😂💦💦 ............ @boboiboy | @nurfathiahdiaz #boboiboytanah #boboiboydaun #flush #boboiboydaun #boboiboytanah #flush
❤️WE LOVE BOBOBIBOY and CONNOR❤️. ⚡️Boboiboy Galaxy⚡️ and⭕️Detroit Become Human⭕️, Do you Love Boboiboy and Connor, We like it because Boboiboy and Connor is so handsome,Cute and Adorable @alisa_the_angel and @_yanti.art_ . I hope you like it😘👌 . . . . . . . #mspaint #boboiboygalaxyfanart #detroitbecomehumanfanart #boboiboyangin #boboiboypetir #boboiboytanah #rk800 #rk900 #dbhconnor #boboiboypetir #boboiboytanah #mspaint #rk800 #dbhconnor #boboiboyangin #rk900 #boboiboygalaxyfanart #detroitbecomehumanfanart
Masa lawan Multi Monster Multi Monster:*ambil ranting kayu* Angin&Tanah: ........? Angin&Tanah: Hahahahaha😂 Angin: kurasa kita menang lagi Tanah: Ha'ah tiga lawan tiga Angin: seekor lagi Tak kira ......... Multi Monster: *lempar ranting kayu*💢 ........ Tanah: Aduh!😧 Angin: Hahahahaha😂 @boboiboy | @nurfathiahdiaz #boboiboyangin #boboiboytanah #multimonster #funny #multimonster #boboiboyangin #boboiboytanah #funny
Hm....rupanya kerjaan Air ngan Angin Daun : betapa indahnya hujan ini Api : habis bajuku basah lecun.... Tanah. : bicarakan tentang hujan Angin, dimana Air ngan Angin ni? Aku Tak dapat menemukan mereka dimanapun lah... Cahaya: kenapa Ada hujan Angin di hari panas seperti ini? ......... Angin: akhirnya combo biru kita beraksi juga. Air :Hm....... ☔☔☔🌪️🌪️🌪️ @boboiboy | @nurfathiahdiaz #boboiboy #boboiboyangin #boboiboypetir #boboiboyair #boboiboytanah #boboiboycahaya #boboiboydaun Thanks for @dummyzahur #boboiboycahaya #boboiboypetir #boboiboytanah #boboiboydaun #boboiboyair #boboiboy #boboiboyangin
Looks like Mama Tanah is mad😏WARNING:Grammar mistakes!🙏Thnk you very much @crqian kerana pinjamkan sy fanart kamu!😁Srry sy x dpt penuhkan gmbar fanart kamu😭Sy dh cuba tp masih jgk xdpt😩And when i saw @crqian posted about Bbb Cahaya's at the escalator...Suddenly my idea popped up!💡So i draw a short comic about the 7 elemental brothers at the MALL... #boboiboy #boboiboygalaxy #boboiboyangin #boboiboypetir #boboiboytanah #boboiboyapi #boboiboyair #boboiboydaun #boboiboycahaya #mall #cool #boboiboypetir #boboiboytanah #boboiboydaun #boboiboyair #mall #boboiboy #boboiboygalaxy #cool #boboiboycahaya #boboiboyapi #boboiboyangin

social media share