#selamat

Photos + Videos + Location + Profile + Media

Iquit boleh di guna untuk 3 perkara, seperti 1. Di guna untuk buang tabiat ketagihan merokok. Buang habit, buang sumber penyakit rokok. 2. Untuk buang sisa2 nikotin dalam tubuh. So perokok masih boleh merokok, cuma tiada kesan buruk rokok dah. Cara guna: selepas hisap rokok sebelum tidur, sembur 5x dalam mulut dan tidur. Nikotin akan kena flush daripada badan pada esok harinya. 3. Untuk perokok pasif yang nak jaga diri daripada asap rokok, iquit juga boleh membantu. Cuma sembur dalam mulut sebelum tidur. Boleh menyelamatkan daripada bahaya hidu asap rokok TANPA tapisan. . . . #iquitofficial #iquit #7hariberhentimerokok #quitsmoking #katakantidakpadarokok #rokok #hidupsihattanparokok #insta #sihat #halal #selamat #quitsmoking #berhentimerokok #aurainsta #testimoniiquitbyeida #infoiquit #andaboleh #tipsberhentimerokok #tipspantas #katakantidakpadarokok #quitsmoking #berhentimerokok #hidupsihattanparokok #selamat #iquitofficial #tipsberhentimerokok #andaboleh #7hariberhentimerokok #tipspantas #insta #rokok #sihat #halal #iquit #testimoniiquitbyeida #infoiquit #aurainsta
Ephyra Premium. Rm 89 Postage rm 10 sm Postage rm 15 ss Whatsapps now Whatsaps +60146433638 Weechat id: puanlina01 Teligram : +60146433638 ATAU Boleh jer click 👉👉 puanlina.wasap.my/ 👈👈 Boleh jer click 👉👉 puanlina.wasap.my/ 👈👈 For more information JOM DAPATKAN EPHYRA ANDA HARI INI! #ephyra #ephyratestimoni #testimoniephyra #jeragat #jerawat #skinsupplement #halal #selamat #ephyradealers #saya jual #satinskinz #kcollycollaggen #radiancesignature #kawai #amyerabeauty #olycandymurah #kapsulmutiaramurah #perlacapsulemurah #olicandyoriginal #olicandy #glutacaps #ephyrapremium #saya #skinsupplement #olicandyoriginal #radiancesignature #ephyrapremium #olicandy #perlacapsulemurah #ephyradealers #olycandymurah #jeragat #kapsulmutiaramurah #satinskinz #halal #kawai #ephyratestimoni #jerawat #glutacaps #kcollycollaggen #selamat #amyerabeauty #testimoniephyra #ephyra
NAK 5 MINIT JEE UNTUK KORANG BACA KELEBIHAN MAYLA SKINCARE NI ❤ BOLEH TAK?? . Kak nunun nak bagitahu satu skincare yang sangat WOW 😘. Yang sesuai untuk kulit sensitif , berjerawat ,berminyak & 18 tahun keatas . 5X ganda kuasa PEMUTIH❗yang sangat WOW ❗ 🌼TANPA MERKURI 🌼TANPA PARABEN 🌼TANPA HYDROQUINONE 🌼LULUS KKM 🌼SELAMAT & BERKESAN 🌼MENGHILANGKAN JERAWAT 🌼PUDARKAN PARUT & JERAGAT 🌼MELEMBUTKAN KULIT MUKA 🌼MENGECILKAN PORI-PORI 🌼MEREMAJAKAN KULIT . Gila dasyat Mayla Skincare ni #bukanbiasabiasa Kotkot la korang nak kulit putih gebu so nah 📱 019-9674492 / klik link bio ya😉 . #thejunnireseller #trustedagent #tjperak #tjcodberuas #sayajualskincare #selamat #halal #berkesan #kkm #organik #lovebeautylegacy #tjperak #bukanbiasabiasa #berkesan #organik #sayajualskincare #halal #tjcodberuas #thejunnireseller #kkm #selamat #trustedagent #lovebeautylegacy
Apa Sebenarnya FUNGSI WDTA? FUNGSI UTAMA #WDTA ==================== ➡️MENCERAHKAN ➡️MENGANJALKAN ➡️MENEGANGKAN ➡️AWETMUDA ❌Bukan Skincare ❌Bukan Pil ❌Bukan Shake Shake Ianya adalah Krim Kecantikan yang menggunakan Bio Teknologi Nano.Yang mampu meresap jauh ke bawah permukaan kulit di sebabkan molekulnya yang sangat halus dan lebih halus 50 kali ganda dari sehelai rambut. Memang takkan nampak dengan mata kasar. Teksturnya kalau di sapu sangat pantas menyerap tanpa meninggalkan sedikit pon jejak di atas permukaan kulit. FORMULA TERBARU WDTA lebih 3 KALI GANDA MENGANJAL DAN MENEGANGKAN KULIT WAJAH. Nak merasa pipi macam baru lepas di botox di cucuk,bolehlahhh cuba guna. TESTIMONI melambak lambak dahhh. 80% REPEAT ORDER DARI PENGGUNA. Wassup 011-15017409 atau click link wassup di profile bio RM75sm/RM80ss Free postage+free gift+free guide #Tak_Try_Rugi #wdta #awetmuda #cerah #selamat #cerah #tak_try_rugi #awetmuda #selamat #wdta
Apa Sebenarnya FUNGSI WDTA? FUNGSI UTAMA #WDTA ==================== ➡️MENCERAHKAN ➡️MENGANJALKAN ➡️MENEGANGKAN ➡️AWETMUDA ❌Bukan Skincare ❌Bukan Pil ❌Bukan Shake Shake Ianya adalah Krim Kecantikan yang menggunakan Bio Teknologi Nano.Yang mampu meresap jauh ke bawah permukaan kulit di sebabkan molekulnya yang sangat halus dan lebih halus 50 kali ganda dari sehelai rambut. Memang takkan nampak dengan mata kasar. Teksturnya kalau di sapu sangat pantas menyerap tanpa meninggalkan sedikit pon jejak di atas permukaan kulit. FORMULA TERBARU WDTA lebih 3 KALI GANDA MENGANJAL DAN MENEGANGKAN KULIT WAJAH. Nak merasa pipi macam baru lepas di botox di cucuk,bolehlahhh cuba guna. TESTIMONI melambak lambak dahhh. 80% REPEAT ORDER DARI PENGGUNA. Wassup 011-15017409 atau click link di profile bio ya #Tak_Try_Rugi #wdta #awetmuda #cerah #selamat #cerah #tak_try_rugi #awetmuda #selamat #wdta
19 tahun 1 bulan lebih 8 hari,kurasa belom saatnya memikirkan jodoh,ya santai aja sudah ada yg ngatur,lebih baik memikirkan kebahagiaan orang tua,seringkali kita membuat kecewa mereka dan ini adalah saat yg tepat membuat mereka bahagia dan bangga bagaimanapun caranya. #selamat hari ibu #selamat
Apa Sebenarnya FUNGSI WDTA? FUNGSI UTAMA #WDTA ==================== ➡️MENCERAHKAN ➡️MENGANJALKAN ➡️MENEGANGKAN ➡️AWETMUDA ❌Bukan Skincare ❌Bukan Pil ❌Bukan Shake Shake Ianya adalah Krim Kecantikan yang menggunakan Bio Teknologi Nano.Yang mampu meresap jauh ke bawah permukaan kulit di sebabkan molekulnya yang sangat halus dan lebih halus 50 kali ganda dari sehelai rambut. Memang takkan nampak dengan mata kasar. Teksturnya kalau di sapu sangat pantas menyerap tanpa meninggalkan sedikit pon jejak di atas permukaan kulit. FORMULA TERBARU WDTA lebih 3 KALI GANDA MENGANJAL DAN MENEGANGKAN KULIT WAJAH. Nak merasa pipi macam baru lepas di botox di cucuk,bolehlahhh cuba guna. TESTIMONI melambak lambak dahhh. 80% REPEAT ORDER DARI PENGGUNA. #Tak_Try_Rugi #wdta #awetmuda #cerah #selamat #cerah #tak_try_rugi #awetmuda #selamat #wdta
Apa Sebenarnya FUNGSI WDTA? FUNGSI UTAMA #WDTA ==================== ➡️MENCERAHKAN ➡️MENGANJALKAN ➡️MENEGANGKAN ➡️AWETMUDA ❌Bukan Skincare ❌Bukan Pil ❌Bukan Shake Shake Ianya adalah Krim Kecantikan yang menggunakan Bio Teknologi Nano.Yang mampu meresap jauh ke bawah permukaan kulit di sebabkan molekulnya yang sangat halus dan lebih halus 50 kali ganda dari sehelai rambut. Memang takkan nampak dengan mata kasar. Teksturnya kalau di sapu sangat pantas menyerap tanpa meninggalkan sedikit pon jejak di atas permukaan kulit. FORMULA TERBARU WDTA lebih 3 KALI GANDA MENGANJAL DAN MENEGANGKAN KULIT WAJAH. Nak merasa pipi macam baru lepas di botox di cucuk,bolehlahhh cuba guna. TESTIMONI melambak lambak dahhh. 80% REPEAT ORDER DARI PENGGUNA. #Tak_Try_Rugi #wdta #awetmuda #cerah #selamat #cerah #tak_try_rugi #awetmuda #selamat #wdta
Astagfirullah meowww 😡 . . . . . #hobi #selamat #selamatmalam #viral #lawakhangit #lawakhambar #nakbebel #mudahterhibur #lawakboring #lawakterkini #lawak #ohsem #atukpesan #insta #instavideo #instafit #instashot #instafamous #instafam #merecik #musically #musicallyindo #musicallyindonesia #musicallyvideo #tiktok #tiktokhot #tiktok_indo @lawak.hangit @lawak_hambar @kini.viral @lawak_facebook @motifviral @facktaseramdunia @lawak.kaw @zonlawak @lawak_king @lawak_jintoncit #instafamous #lawakboring #ohsem #atukpesan #lawakhangit #selamat #nakbebel #viral #mudahterhibur #instafit #hobi #lawakhambar #tiktokhot #merecik #instavideo #tiktok #musically #musicallyindonesia #instafam #insta #selamatmalam #musicallyvideo #tiktok_indo #musicallyindo #instashot #lawakterkini #lawak
Kebaikkan ZAHRA 2 IN 1 CLEANSER & MAKE UP REMOVER. . 🌸Mengandungi Vitamin C dan Vitamin E 🌸Mengandungi Aloe Vera dan Yis untuk mencantikkan kulit 🌸Bebas dari Paraben, SLS dan ALS 🌸Bersumberkan Organik Habbatus Sauda sebagai sumber khasiat untuk kulit 🌸Sesuai digunakan untuk semua jenis kulit . 📲 01123100379 . 📲 01123100379 . 📲 01123100379 . . 000267 AGENT SAH IMANNI SKINZ SHAH ALAM . #TrustedSeller #IMANNISKINZ® #KosmetikOrganikHabbatussauda #No1DiMalaysia #Selamat #BahanAlami #Organik #Skincare #beautycare #trustedseller #skincare #beautycare #bahanalami #imanniskinz® #kosmetikorganikhabbatussauda #organik #selamat #no1dimalaysia
Sentap betul.... . Kasar bahasa... Tapi bila difikirkan, ada betulnya.... . Sama-samalah kite renung-renungkan... #etonpowerkongsikan #buatsajesaje #ajimaura #orangkita #cspscs #meletop #terapiinstagram #adiputra #top #prayforrohingya #syukurselalu #selamat #muslimah #student #ubahdiri #bazaaronline #bazaarpaknil #alhamdulillah #senyum #youcanduit #sentap #utm #uitm #uthm #sayabuat #supportanakmelayu #supportbisnesmelayu #terbaik #doakansaya #bakaljutawanmuda #alhamdulillah #uitm #bazaaronline #supportanakmelayu #terbaik #orangkita #adiputra #terapiinstagram #buatsajesaje #etonpowerkongsikan #doakansaya #student #ubahdiri #top #bakaljutawanmuda #sayabuat #prayforrohingya #ajimaura #muslimah #sentap #meletop #bazaarpaknil #supportbisnesmelayu #cspscs #uthm #syukurselalu #selamat #youcanduit #senyum #utm

social media share